НОВАТА ЗВЕЗДНА КОЛЕКЦИЯ Е ВЕЧЕ ТУК

3 начина да използвате течни сенки за очи

Грим | 2 мин., 21 сек. | Ели от NL Beauty
3 начина да използвате течни сенки за очи
Невероятни NL Beauties,

Готови ли сте да преоткриете течните сенки и да преобразите визията си с помощта на неустоимата сила на блясъка?Течните сенки са един от любимите ни бюти продукти, защото са изключително лесни за използване! Най-прекрасното е, че само с няколко лесни движения можете да имате завършена визия, а това което ги различава от прахообразните продукти е, че са супер дълготрайни. Течните сенки са за онези от вас, които търсят ежедневна визия през деня, а вечерта не се страхуват от интензивния блясък.В статията днес ще ви разкрием три начина за използване на течни сенки спрямо нуждите на всяка от вас! 

1. Ежедневна визия с едно движение!  Течните сенки са идеален продукт за тези от вас, които бързат сутрин и търсят моментално озаряване и подчертаване на очите. Най-голямото предимство на течните сенки е, че не е задължително да носите четки във вас, а нанасянето с пръсти създава прекрасно и нежно прелята визия.  Независимо дали имате само пет минути преди работа, за да се гримирате в колата или някой ви покани на изненадваща среща, течните сенки в чантата ви винаги спасяват положението. 

2. Вечерна визия за секунди!Ако имате страхотен повод за празнуване или просто търсите зашеметяваща визия, течните сенки са вашият скрит помощник и тайната на всяка WOW визия!

Нанасянето на течни сенки подсилва всеки ежедневен грим и го превръща в парти визия за секунди.  Необходимо е само да нанесете плътен слой с апликатора от любимия ви наситен цвят и след няколко секунди имате интензивен и завладяващ поглед! Блестящите частици нежно отразяват светлините на партито, така че да завладеете всички погледи, а дълготрайността на течните сенки ви помага да се отпуснете и да се наслаждавате на вечерта без притеснения, че гримът може да се разнесе.

Pro tip:  За максимален резултат изберете два цвята и поставете по светлия в началото на окото, за да озарите окото с блясък, а по-наситения в края, така че да подсилите контраста.3.Очна линия, с която да привлечете всички погледи!Ако сте в настроение за креативен грим, можете да използвате течните сенки като очна линия. С помощта на апликатора или специална четка можете да нанесете тънък слой от сянката и да създадете нежна очна линия. Освен мечтаното тънко крило, може спокойно да направите драматична очна линия и ви обещаваме, че ще изглеждате неотразимо!
А по-смелите от вас могат спокойно да смесят няколко нюанса и да експериментират с една или няколко цветни линии, които са супер актуални този сезон.


Надяваме се, че сме ви вдъхновили с тези супер лесни начина за използване на течни сенки!
Очакваме снимки на вашите смели предложения за лесна визия с любимите ви течни сенки.

Може да ви хареса също...

ОФИЦИАЛНО: NL Beauty влиза в магазините на DOUGLAS & Beauty Zone
0 мин., 48 сек.

ОФИЦИАЛНО: NL Beauty влиза в магазините на DOUGLAS & Beauty Zone

#NLBEAUTIES, УСПЯХМЕ!Заедно успяхме да сбъднем още една МЕЧТА и голяма цел на нашето семейство по пътя към световните висоти.NL Beauty официално влиза в една от най-престижните световни козметични вериги - DOUGLAS & BEAUTY ZONE!Още от днес можете да ни откриете в 16 техни локации в цялата страна, включително:DOUGLAS 1 BURGAS PLAZA ...
Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение

Прекрасни NL Beauties, Развълнувани сме да споделим за най-новия ни любим бюти продукт в колекцията от тайни оръжия за неустоим грим. С много любов и грижа за вас създадохме нежна и зашеметяваща, супер пигментирана формула на новите ни течни сенки за очи – Liquid Fantasy!===INSERT_PRODUCTS_ON_THIS_LINE===Течните сенки са то ...
6 лесни трика при нанасянето на течни сенки
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

6 лесни трика при нанасянето на течни сенки

Скъпи NL Beauties, Много от вас ни питат как да нанасят безупречно течните сенки, така че да запазят наситения цвят през целия ден, затова днес ще ви разкрием тайните на специалистите. За всички вас е важно да се доближите максимално до професионалните визиите с минимални усилия. Точно заради това ние подготвихме за вас най-ценните съвети за на ...
ЗА НАС ПИШАТ В