4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1

Грим | 2 мин., 34 сек. | Ели от NL Beauty
4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1

Мили, NLBeauties

Всяка от вас се е сблъсквала с множество твърдения и информация онлайн, която вместо да ви помага в избора на подходящи продукти, може да ви обърка и затрудни. Често чувате множество митове, за които нямате потвърждение дали си верни или не, но те някак си повлияват навиците и рутината ви. В тази статия ще разгледаме четири от най-популярните митове и легенди, които всяка една от вас е чувала и се е питала дали наистина е така. 

1. Трикът за вземане на повече продукт с четката на спиралатаПървият мит, който е довел до най-голям разход за последователите си е свързан с нанасянето на спирала. На всяка дама се е случвало преди да нанесе спиралата да вкара горната част с четката няколко пъти в тубичката, за да съберете повече продукт или да премахнете насъбралите се власинки. Това е абсолютен мит, който освен че не дава нужния резултат, това намалява живота на вашата спирала тъй като вие вкарвате значително повече въздух, който изсушава черния туш вътре. 

2. “Можете да почиствате по-рядко четките си за грим ако ги ползвате само вие”Въпреки че звучи като перфектно оправдание и на нас много ни се искаше това да е вярно, това твърдение е тотален мит, тъй като независимо че само един човек ползва четките за грим, те събират мъртви клетки, влага и останал продукт. Това води до развитието на бактерии, които могат да имат негативен ефект за вас и за здравето ви. Затова ви съветваме да измивате добре четките си поне веднъж седмично, защото няма нищо по ефикасно за съвършен грим от чистите четки. 

3. “Трябва да избягвате продукти със силикон, защото той запушва порите ви”Това е един от любимите ни митове, които нямаме търпение да разбием на пух и прах, тъй като съществуват множество продукти със силикон на пазара. На първо място не е възможно силикона да запуши порите, защото силикона е съвкупност от големи структури, които не могат да влизат и да запушват порите ви. Също така силиконовата бариера пропуска  въздуха и водата, така че да не задушава кожата ви.  

4. “Изберете правилния фон дьо тен за вас като го изпробвате на ръката си”Въпреки, че този мит изглежда като практична идея, той може да създаде доста разходи за вас, защото кожата на ръката винаги е по-различна от кожата на лицето ви. Вътрешната част на китката винаги е по-светла, а външната винаги е значително по-тъмна заради честото излагане на пряка слънчева светлина. Най-доброто място за тестване на фон дьо тен е шията. За целта нанесете избрания фон дьо тен върху челюстта и проверете дали се слива с цвета на шията ви и ако това е така, то това е вашият цвят!

Очакваме вашите коментари за чести митове за грима, които могат да се окажат неверни и подвеждащи. Надяваме се, че статията ще ви помогне да съхраните грима си и да изберете правилните продукти за вас! 

Може да ви хареса също...

NL Beauty търси теб! Разбери как можеш да станеш част от #NLBeautyTeam!
Грим | Грижа за кожата
 | 1 мин., 10 сек.

NL Beauty търси теб! Разбери как можеш да станеш част от #NLBeautyTeam!

Обичаш да се гримираш и да създаваш уникално съдържание за социалните мрежи?NL Beauty има предложение за теб!Стани лице на най-известната българска козметика и получавай безплатно най-новите ни продукти като участваш в бъдещи кампании и проекти.Как?Включи се в нашия кастинг за най-добрите създатели на съдържание! Ето какво трябва да направиш:1. ...
Каква визия можете да постигнете с различни текстури сенки за очи?
Грим
 | 2 мин., 36 сек.

Каква визия можете да постигнете с различни текстури сенки за очи?

Скъпи, NLBeauties, Сенките за очи са една от най-интересните и всеобхватни теми в грим индустрията, която се развива изключително бързо през последните години. Въпреки дългото си съществуване като продукт, едва през последните 20 години става актуално всяка жена да експериментира, блендва и да се старае да създаде професионален грим и ...
Ултра дълготрайните течни матови червила от NL Beauty™ - защо трябва да ги имате!
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

Ултра дълготрайните течни матови червила от NL Beauty™ - защо трябва да ги имате!

Скъпи, NLBeauties, Щастливи сме колко много от вас се доверяват на продуктите на NL Beauty™ и са влюбени в тайното ни оръжие за красиви устни - ултра дълготрайните течни матови червила! Поради големия интерес и въпросите, които отправяте към нас, решихме да подготвим статия, в която да ви разкажем какво прави червилата ни толкова при ...