6 лесни трика при нанасянето на течни сенки

Грим | 2 мин., 31 сек. | Ели от NL Beauty
6 лесни трика при нанасянето на течни сенки
Скъпи NL Beauties,

Много от вас ни питат как да нанасят безупречно течните сенки, така че да запазят наситения цвят през целия ден, затова днес ще ви разкрием тайните на специалистите.За всички вас е важно да се доближите максимално до професионалните визиите с минимални усилия. Точно заради това ние подготвихме за вас най-ценните съвети за най-добри резултати и ви уверяваме, че са изпробвани и работят!

1. Доверете се само на добрите формулиКачеството на продуктите е основно правило за успеха на всяка визия. Преди да закупите течни сенки е добре да знаете къде са произведени, какъв е състава на продукта и разбира се, да проверите кога се произведени.  Добрата формула ви гарантира професионален завършек и грижа за вас и кожата ви.

2. Заложете на база преди сенкитеБазата за сенки играе ключова роля в запазването на трайността на сенките и допринася за невероятния цвят, както и за разгръщането на пигментите. Когато говорим за течни сенки, базата има още една важна роля, а именно, тя подпомага равномерното нанасяне на продукта и ви дава една кадифена основа, на която продукта се разстила изключително лесно.

3. Нанасяйте течните сенки бързоОсновната тънкост при работа с течни сенки е да свикнете с бързосъхнещата формула, която цели да запази пигментите върху клепача. За да разнесете течните сенки равномерно е необходимо да нанасяте по-много малко продукт и с няколко движения да разнесете бързо в желаната форма.

4. Техника за нанасянеВсяка от вас има предпочитани четки за грим и любими техники за нанасяне. Същото важи и за течните сенки, но ако използвате за първи път е най-добре да тествате продукта с апликатор или пръсти. Нанасянето с пръсти ви осигурява най-ефирна визия и ви помага да усетите текстурата, така че да разнесете продукта равномерно и по целия клепач.

Ако търсите по-прецизен и плътен ефект, можете да заложите на четка, но е важно тя да е със синтетичен косъм или да бъде специално създадена за течни сенки. В този случай нанасянето ще бъде по-плътно и драматично.

5. Понякога по-малкото е повечеЛюбимото ни правило „sometimes less is more“ тук важи с пълна сила. Запомнете, че в грима е много по-лесно да добавите продукт, отколкото да отнемете и при нанасянето на течните сенки това е основен принцип. За да успеете да разнесете добре сенките, започнете с малко количество от продукта и постепенно надграждайте.

6. Засилете ефекта на прахообразните сенки


Течните сенки са страхотно допълнение към опушения вечерен грим. Ако искате да подчертаете ефекта им, нанесете течните сенки върху прахообразните и разнесете много внимателно. В този случай не се търси прецизно преливане, а засилване на интензитета.

Pro tip: Основното правило за наслояването „layering“ на различни грим продукти е да започнете от прахообразните, а кремообразните и течни продукти да нанесете накрая.Ще очакваме да споделите вашия любим трик за нанасянето на течни сенки!
 

Може да ви хареса също...

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение

Прекрасни NL Beauties, Развълнувани сме да споделим за най-новия ни любим бюти продукт в колекцията от тайни оръжия за неустоим грим. С много любов и грижа за вас създадохме нежна и зашеметяваща, супер пигментирана формула на новите ни течни сенки за очи – Liquid Fantasy!Течните сенки са точната доза блясък, от която има ну ...
3 начина да използвате течни сенки за очи
Грим
 | 2 мин., 21 сек.

3 начина да използвате течни сенки за очи

Невероятни NL Beauties, Готови ли сте да преоткриете течните сенки и да преобразите визията си с помощта на неустоимата сила на блясъка? Течните сенки са един от любимите ни бюти продукти, защото са изключително лесни за използване! Най-прекрасното е, че само с няколко лесни движения можете да имате завършена визия, а това което ги различава от ...
ОФИЦИАЛНО: NL Beauty е първият български makeup бранд, който влиза в магазините на Lilly Drogerie
4 мин., 56 сек.

ОФИЦИАЛНО: NL Beauty е първият български makeup бранд, който влиза в магазините на Lilly Drogerie

Вече ОФИЦИАЛНО, след месеци на усилена работа, сме щастливи да споделим с вас, че NL Beauty e ПЪРВИЯТ български makeup бранд, който ще влезе в магазините на Lilly Drogerie! ДА, точно така!Ще ви очакваме в някоя от над 50-те Lilly Drogerie локации в цялата страна!Списък на всички локации с NL Beauty продукти:СОФИЯ:Paradise Center - бул. Че ...
ЗА НАС ПИШАТ В