БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Кои са грим тенденциите за устни това лято?

Кои са грим тенденциите за устни това лято?

Слънчеви NL Beauties,

Лятото е един от любимите ни сезони, а зареждащата сила на морето, наближаването на почивните дни и хубавите емоции сякаш ни вдъхновяват за експериментиране с цветове и визии, които надминават всичките ни очаквания.

Ние от NL Beauty™ сме обсебени от перфектните устни и няма как да устоим на най-популярните тенденции в грима за устни през това лято. Затова нямаме търпение да ви разкажем за всяка една от тях, както и как да ги постигнете лесно сами.

Започваме с ярките коралови цветове, които се завръщат с пълна сила и са любимият летен нюанс, който въпреки, че изглежда изключително смел, е цвят които подхожда на най-много дами.  Наситените коралови устни без усилия ви препращат на едно тропическо място и дават началото на страхотно забавление и купон.

Ярките розови червила смело набират все повече популярност, тъй като създават весело и закачливо усещане, което неизбежно свързваме с ценните летни мигове. Съветът ни е да заложите на ярки и насителни матови текстури, които да грабват вниманието на останалите. При избора на ярко розово червило можете да изберете изключително лек грим за очите и да акцентирате само върху красивите си устни.

Смелите и дръзки червени цветове продължават да са популярни и през лятото и придават една изключителна женственост на всяка дама, която не се страхува да се довери на любимия си нюанс червено червило. Основно правило при червеното червило е да отделите максимално време за прецизното му нанасяне.

Говорейки за лято и море, няма как сочните и натурални устни да останат извън тенденциите. Изключително модерни остават подхранените и сочни устни само с балсам, който да ви дари с нужния блясък и да подчертае естествения цвят на вашите устни . Подходящ както за плажа, така и за всяка визия със силен акцент върху очите ви, балсамът за устни си остава предпочитан продукт за лятото

И не на последно място естествените „Nude“ цветовете остават хит и през тази година, като матовите текстури са водещия избор заради издръжливостта си и максималната си покривност. Ако желаете да пресъздадете тенденцията, спокойно можете да изберете един или няколко тона по-тъмен матов „nude“ нюанс, който да подчертае устните ви и да създаде естествен, но дефиниран завършек на визията ви.

Както винаги ви съветваме да се доверите на собственото си въображение и да създавате необикновени и смели грим визии за устни, тъй като това лято е само за забавление и позитивна енергия!

Очакваме вашите снимки на любимото ви лятно червило и любимата ви лятна дестинация!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече