БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Седем съвета за перфектни устни

Седем съвета за перфектни устни

Скъпи, NLBeauties,
Знаем колко важно е за вас да имате перфектни устни, които да грабват вниманието! Затова се допитахме до нашите гримьори и подбрахме за вас седем трика, с които да направите устните си неустоими през целия ден!

Перфектните устни се постигат с много грижа

За да изглеждате неотразимо с любимото си червило, е необходимо да полагате същите грижи за устните си както и за останалата част от лицето. През деня устните са изложени на пряка слънчева светлина и на редица други фактори, които водят до настъпване на признаците на стареене. Ако искате да запазите свежия вид на устните си е важно да използвате подходящи подхранващи продукти, които да подпомогнат възстановяването на кожата през нощта, като например маска за устни или силно подхранващ балсам.

Ексфолирането е ключът към гладките устни

Една от най-важните стъпки по пътя към красиви устни е свързана с редовното ексфолиране на устните. За целта можете да използвате ексфолиант, който нежно да премахне мъртвите клетки от устните ви. С леки масажни движения изглаждате кожата, премахвайки неравностите по нея и създавайки перфектна основа за червилото. Ако не разполагате с подходящ продукт за ексфолиране, съвсем спокойно можете да си направите домашен ексфолиант за устни като смесите мед и захар.

Балсамът- грижа и перфектно решение за хоум офиса

Ексфолирането изглажда устните, но ги оставя уязвими към външните фактори и затова те имат нужда от допълнителна хидратация, а тук балсамът за устни върши чудеса. Само за няколко минути устните са хидратирани, а вие сте готови да прекарате работния ден от вкъщи. 

Ако следвате първите стъпки ще запазите красивия и естествен вид на устните си максимално дълго време. Когато обаче планирате да излезете или просто искате да се почувствате по-женствени докато си почивате вкъщи на дивана, е необходимо да обърнете внимание на още няколко важни стъпки за постигането на перфектни устни.
Можете да разгледате всички предимства на новият ни хидратиращ балсам за устни EXOTIC LIPS тук.

Използвайте база за максимална издръжливост

Преди да поставите червилото може да подготвите устните с подходяща база за устни, която ще направи цвета на червилото още по-наситен и ще го задържи на устните ви безкрайно дълго. 

Как да изберете правилния нюанс? 

Въпреки че често се влюбваме в червило, което изглежда страхотно върху най-добрата ни приятелка, не винаги успяваме да изпитаме същото удовлетворение когато го пробваме за първи път на устните си. Това е така, защото трябва да изберете цвят, който да подхожда на тона и нюанса на кожата ви. Когато избирате натурален и естествен „Nude“ цвят е важно да изберете един или няколко тона по-тъмен нюанс, а за останалите цветове следва да избирате спрямо подтона на кожата ви.

Обещаваме съвсем скоро да ви разкажем повече как правилно да подберете идеалния за вас нюанс!

С молив за устни създайте перфектен контур

Преди да нанесете червилото е важно да изберете молив за устни, който да му подхожда. В зависимост от ефекта, който търсите можете да дефинирате прецизно устните си със същия цвят или да изберете цвят с няколко тона по-тъмен от цвета на червилото. С по-тъмен цвят на молива ще създадете триизмерна визия, която оптически ще направи устните ви по-плътни.


Каква е тайната на гримьорите? 

Последната стъпка, която освен да направи устните по-изящни може да ви помогне със заличаването на грешките, които сте допуснали. За целта ще ви бъде необходим коректор, който максимално да се доближава до цвета на кожата на лицето ви и синтетична четка.  С помощта на четката разнасете коректора бавно и плавно по контура на устните от външната страна, така че да подчертаете цвета и да дефинирате границите безупречно. С помощта на тази техника можете да скриете всички грешки, които сте допуснали и да се насладите на професионален завършек.

 

 

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече