НОВАТА ЗВЕЗДНА КОЛЕКЦИЯ Е ВЕЧЕ ТУК

Каква визия можете да постигнете с различните видове продукти за вежди?

Грим | 2 мин., 41 сек. | Ели от NL Beauty
Каква визия можете да постигнете с различните видове продукти за вежди?
Мили NL Beauties,

Един от елементите в грима, който търпи най-голямо развитие през последните години са веждите. Ставаме свидетели на различни тенденции, които ни завладяват и дефинират цели периоди в грима, защото както казват специалистите веждите са рамката на лицето и всяка промяна в тях неизбежно води до промени в целия ни външен вид.

Последната тенденция в грима за вежди са смелите вежди, които ви дават възможност да заложите на естествената форма и да създадете визия без много усилия и само с един продукт. Единственото нещо, което е нужно за да създадете тази визия е да фиксирате добре веждите с прозрачен гел. Тази тенденция е изключително подходяща за дами, които разполагат с гъсти и плътни вежди и не се страхуват да ги подчертаят.  
 


На пазара съществуват прозрачни гелове за вежди и такива с лек цвят, които да запълнят липсващите участъци и да придадат плътност. Тези продукти са изключително лесни за използване, защото само с едно движение фиксират веждите и придават нужния цвят.  Фиксиращите гелове за вежди с цвят са изключително подходящи за естествена визия при дамите, които имат нужда от известно запълване, но желаят да постигнат естествена визия.Един от най-популярните продукти си остава молива за вежди, който ви дава възможност да запълните вежди, които имат нужда от дооформяне и придаване на плътност. Молива за вежди се използва за рисуването на фини косъмчета, които да оформят веждите и да създадат добре дефинирана визия. Основното предимство на молива за вежди е че можете да изберете и да надградите визията си от леко запълване до цялостна промяна на формата.

 

Друг метод на запълване и скулптиране на веждите е използването на сенки за вежди, които нанесени с четка ви дава сходен ефект с този на молива, но значително по-мек и с възможност за блендване в естествени нюанси. Предимството на сетовете със сенки за веждите е че обикновено са в комбинация от няколко нюанса, които ви дават възможност да създадете триизмерна визия с няколко нюанса.


Крема за вежди е сравнително нов продукт, които е изключително лесен за нанасяне и дава плътен и наситен резултат само за няколко секунди. Можем да  сравним текстурата на крема за вежди с очната линия, която е с плътен цвят и текстура.  Огромното удобство на крема за вежди е, че най-често  се предлага заедно със синтетична четка, която ви дава възможност за прецизност, докато едновременно дефинира и подчертава веждите.


За да дефинирате професионално веждите си се нуждаете от коректор, който е неизменна част от грима като ви помага да оформите добре веждите, контурирате и прикриете грешките от нанасянето на основния продукт. Коректорът помага за „отсичането“ на веждите, което ги дефинира и прави визията изключително прецизна и красива. За да подчертаете веждите с коректор е необходимо да изсветлите леко под веждите със синтетична четка и да дооформите веждите си.


Най-забавната част от грима за вежди е, че можете да използвате повече от един продукти и да правите всевъзможни комбинации от продукти и нюанси спрямо търсения ефект.

Може да ви хареса също...

ОФИЦИАЛНО: NL Beauty влиза в магазините на DOUGLAS & Beauty Zone
0 мин., 48 сек.

ОФИЦИАЛНО: NL Beauty влиза в магазините на DOUGLAS & Beauty Zone

#NLBEAUTIES, УСПЯХМЕ!Заедно успяхме да сбъднем още една МЕЧТА и голяма цел на нашето семейство по пътя към световните висоти.NL Beauty официално влиза в една от най-престижните световни козметични вериги - DOUGLAS & BEAUTY ZONE!Още от днес можете да ни откриете в 16 техни локации в цялата страна, включително:DOUGLAS 1 BURGAS PLAZA ...
Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

Liquid Fantasy – колекцията течни сенки, която ще събуди вашето въображение

Прекрасни NL Beauties, Развълнувани сме да споделим за най-новия ни любим бюти продукт в колекцията от тайни оръжия за неустоим грим. С много любов и грижа за вас създадохме нежна и зашеметяваща, супер пигментирана формула на новите ни течни сенки за очи – Liquid Fantasy!===INSERT_PRODUCTS_ON_THIS_LINE===Течните сенки са то ...
6 лесни трика при нанасянето на течни сенки
Грим
 | 2 мин., 31 сек.

6 лесни трика при нанасянето на течни сенки

Скъпи NL Beauties, Много от вас ни питат как да нанасят безупречно течните сенки, така че да запазят наситения цвят през целия ден, затова днес ще ви разкрием тайните на специалистите. За всички вас е важно да се доближите максимално до професионалните визиите с минимални усилия. Точно заради това ние подготвихме за вас най-ценните съвети за на ...
ЗА НАС ПИШАТ В