Кои са тенденциите в грима за 2021 година?

Грим | 2 мин., 31 сек. | Ели от NL Beauty
Кои са тенденциите в грима за 2021 година?
Здравейте, скъпи NLBeauties

Въпреки молбите ни за скучна и предвидима 2021, времето в което живеем се оказа още по-щуро и пълно с изненади. 2021 е година към която всички ние имаме много очаквания за ново начало и възвръщане към нормалния ни начин на живот. Но все пак водещото за годината ще бъде времето прекарано с най-близките хора, топлите приятелски емоции и смелите цели за ново начало. Ситуацията в която живеем, повлиява значително начина на общуване с другите и на изразяване на себе си, което неизбежно води до промени във водещите грим тенденциите. 

Днес ще разгледаме основните грим тенденции за 2021 и ще ви дадем кратки съвети за постигането им. Тази година грим тенденциите могат да се опишат като смели и уверени, а ярките цветове преобладават.

Свежа и хидратиранa кожа „Dewy skin“Свежата и хидратирана кожа пак е една от водещите тенденции, особено днес, когато всяка една от вас прекарва значително време вкъщи. Дългото стоенето на затворено и излагането на сух и топъл въздух неизбежно води до дехидратация и редица дами имат значително по-суха кожа от преди. За да изглеждате естествено е необходимо да заложите на моментални подхранващи серуми и активна грижа за кожата. За лицето си можете да изберете леките и хидратиращи текстури на фон дьо тена, които ще подпомогнат търсения ефект. 

Смели вежди Изключително сме щастливи, че тази година естествените и смели вежди са супер модерни, а ние сме вдъхновени от натуралните тонове и свободата при подчертаването им.

Естествените вежди се постигат със съвсем малко запълване с молив, целящо да запази формата на веждите ви, а не да я промени изцяло. За пресъздаване на този ефект е необходимо да фиксирате добре с прозрачен гел за вежди.

Монохроматична визияИзползването на една гама цветове за цялото лице е винаги предпочитан похват за ежедневен грим, но днес е силно застъпена тенденция. Само с една палитра с цветове в една гама можете да контурирате лицето, очите и да изберете сходен нюанс за устните. Това дава пълна завършеност и свежест на визията и изглежда изключително нежно и красиво. 

Нежни и сочни ‘Nude’ устни Естествените устни обвити в блясък са една от водещите тенденции тази година. Няма нищо по-красиво от естествения цвят на устните ви подчертан с молив и балсам за устни. Един от най-търсените ефекти е изключително лесен за постигане. За целта използвайте любимия ви балсам за устни, а за да засилите ефекта можете да очертаете устните с молив за устни и да бленднете добре с балсама. 

Смели очи За разлика от устните, при очите виждаме силно застъпване на ярките и смели цветове, които ви дават възможността да развихрите въображението си и да изразите себе си по най-добрия възможен начин. За да пресъздадете тази тенденция можете да заложите на ярки сенки или очна линия и да ги разнесете смело по клепача в геометрични форми.

Очакваме да ни разкажете за вашата любима грим тенденция!

Може да ви хареса също...

NL Beauty търси теб! Разбери как можеш да станеш част от #NLBeautyTeam!
Грим | Грижа за кожата
 | 1 мин., 10 сек.

NL Beauty търси теб! Разбери как можеш да станеш част от #NLBeautyTeam!

Обичаш да се гримираш и да създаваш уникално съдържание за социалните мрежи?NL Beauty има предложение за теб!Стани лице на най-известната българска козметика и получавай безплатно най-новите ни продукти като участваш в бъдещи кампании и проекти.Как?Включи се в нашия кастинг за най-добрите създатели на съдържание! Ето какво трябва да направиш:1. ...
4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1
Грим
 | 2 мин., 34 сек.

4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1

Мили, NLBeauties, Всяка от вас се е сблъсквала с множество твърдения и информация онлайн, която вместо да ви помага в избора на подходящи продукти, може да ви обърка и затрудни. Често чувате множество митове, за които нямате потвърждение дали си верни или не, но те някак си повлияват навиците и рутината ви. В тази статия ще разгледаме чети ...
Каква визия можете да постигнете с различни текстури сенки за очи?
Грим
 | 2 мин., 36 сек.

Каква визия можете да постигнете с различни текстури сенки за очи?

Скъпи, NLBeauties, Сенките за очи са една от най-интересните и всеобхватни теми в грим индустрията, която се развива изключително бързо през последните години. Въпреки дългото си съществуване като продукт, едва през последните 20 години става актуално всяка жена да експериментира, блендва и да се старае да създаде професионален грим и ...