БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Балсамът за устни - ключът към меки и хидратирани устни

Балсамът за устни - ключът към меки и хидратирани устни

Балсамът за устни - ключът към меки и хидратирани устни

Скъпи NLBeauties,

Днес имаме въпрос към Вас:
Кое е първото нещо което слагате в чантата си? 

Ако отговорът на този въпрос не включва балсам за устни, то днешната статия е точно за Вас, тъй като в нея ще разкрием какви са основните предимства на балсама за устни и защо е изключително важно да го нанасяте през целия ден. Разбира се, ще започнем с дългоочакваната изненада и нашето неустоимо предложение, което създадохме с много любов и грижа към Вас!! 

През последните няколко месеца работихме упорито, за да създадем за Вас продукт, които да отговаря на всички Ваши нужди за меки и невероятни устни с безкомпромисно качество. Щастливи сме да ви представим новия ни хидратиращ балсам за устни EXOTIC LIPS от NLBeauty™

На първо място за нас е грижата за Вашите устни

Създадохме балсамите за устни EXOTIC LIPS, за да предоставим на Вашите устни грижата, от която се нуждаят. Обогатихме формулата с мощни естествени съставки като масло от макадамия и масло от карите, които хидратират в дълбочина и се борят със сухите и чувствителни устни. 

Създадохме продукт с топяща се текстура

Разработихме за Вас изключителна комфортна формула, която да бъде подходяща както за жени, така и за мъже. Топящата се текстура Ви дава възможност да използвате балсама за устни самостоятелно или в комбинация с любимото Ви червило.

Изключителен аромат и почти пристрастяващ дизайн

Балсамът за устни може да бъде Ваш в четири невероятни аромата: манго, кокос, ягода и праскова. Неустоимият аромат Ви изпраща на екзотичната и мечтана екскурзия в Занзибар, а пристрастяващия дизайн Ви напомня да нанасяте балсама за устни през целия ден за по-добра ефективност.

Защо е важно да използвате балсам за устни през целия ден?

Знаем, колко много обичате грижата за лице, но е важно да знаете че устните ви се нуждаят от същите грижи, които полагате за лицето си. Липсата на продукт върху устните ви, може да доведе до временни и дългосрочни негативни ефекти за Вашите устни. Временните ефекти включват сухи и напукани устни, а в дългосрочен план излагането на слънце и вятър могат да доведат до загуба на обем и фини линии по устните. Най-лесният вариант да се предпазите от тях е като нанасяте балсам, винаги когато усетите устните си сухи или напукани.

Как да го нанасяте?

Сигурно Ви се е случвало да сложите любимото си дълготрайно матово червило, но ефекта да не е такъв какъвто Ви се е искало. В тези случай единственото спасение е моменталната хидратация и решението е  да сложите балсам за устни. Навременната хидратация може да даде страхотни резултати и да създаде перфектна основа само за няколко минути.
Ние от NL Beauty™ винаги препоръчваме да използвате новите ни балсами за устни Exotic Lips, преди да поставите дълготрайните ни матови червила. Освен, че прави устните ви меки и гладки, балсамът ги подготвя за червилото като удължава трайността му. Освен в комбинация с нашите продукти, балсамът може да се носи изцяло самостоятелно, тъй като прави устните зашеметяващо бляскави и естествено хидратирани.

Очакваме Вашите въпроси за новият ни хидратиращ балсам за устни EXOTIC LIPS!

Споделете снимка на любимия ви момент с балсама за устни!

Открий още грим съвети и новини от света на NL BEАUTY

ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Открий Още

Пазарувай Подбрани за Теб Любими Грим Продукти