БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Как да подобрите кожата си в три прости стъпки

Как да подобрите кожата си в три прости стъпки

Как да подобрите кожата си в три прости стъпки

Скъпи, NLBeauties, 

Ние знаем колко много обичате кожата си и колко е важно да се чувствате добре в нея. Въпреки, че често генът е спряган за основната причина за хубава кожа, това далеч не е така. Тайната за красива кожа е само една и тя е….ГРИЖА

Грижата е в основата на красивата кожа, а днес сме ви приготвили три съвета, с които значително ще подобрите качеството ѝ. Стъпките са изключително прости, а ако се превърнат в неизменна част от вашата рутина ще имат страхотен ефект върху кожата ви. Специално за вас сме подбрали три основни съвета, които да спазвате независимо от възрастта, типа кожа, текстурата, начина на живот и пола (силно препоръчваме и на господата). За максимален ефект е ключово продължителното прилагане на трите прости стъпки.

1. Начин на живот

Първият признак на стареене на кожата е загубата на влага в нея, който е естествен признак на  биологичните процеси в тялото ни. С напредването на процеса кожата започва да става все по-суха, започват да се формират сухи линии, които с времето се превръщат в упорити бръчки. В основата на забавянето на процеса се крие правилното хранене и хидратацията. За да задържите влагата в кожата си е необходимо да се храните здравословно и най-вече да пиете достатъчно вода. 
Как да познаете, че кожата ви е дехидратирана и се нуждае от повече вода?
Изключително лесно можете да разберем, че кожата ви има нужда от още вода, когато наблюдавате по-сухи участъци и неравномерности по кожата, възможно е дори опъване и дискомфорт.

2. Ексфолиране

Вторият съвет носи дългосрочни ползи за кожата ви и има супер ефект върху грима като допринася за гладкото му нанасяне. За да създадете перфектна основа за грима е важно да не пропускате седмичното ексфолиране. Премахването на мъртвите клетки посредством механичен пилинг (нежна кремообразна текстура с фини частици) възвръща свежестта в кожата и премахва сухите и неравни участъци. В дългосрочен план редовното ексфолиране (до два пъти седмично) подобрява текстурата на кожата, предотвратявайки появата на черни точки и запушени пори.

3. Хидратация

След като сте изпълнили първите две ключови стъпки е време да помислите за последващата грижа, която да се бори с признаците на стареенето. Основният продукт, който ще разгледаме днес е хидратиращият крем и неговата употреба сутрин на чисто лице. На пазара се предлага огромно разнообразие от продукти, които дават възможност да персонализирате грижата си, така че да се борите със собствените си несъвършенствата. Водещото при избора на продукти е да бъдат съобразени с личните нужди, а ние ви препоръчваме да заложите на дневна грижа с хиалуронова киселина и слънцезащитен фактор. Основната причина е, че хиалуроновата киселина ще задържи влагата в кожата максимално дълго, правейки я гладка и озарена, а слънцезащитният филтър ще предпази кожата ни от основния фактор водещ до стареене на кожата, а именно слънцето.

Ако желаете да надградите грижата за кожата си е важно да не пропускате и околоочния крем, който често е подценяван. Околоочният крем крие огромни ползи, тъй като кожата около очите е най-деликатната зона от цялото лице и често признаците на стареене се проявяват първо там. Избирайки подходящ продукт, трябва да вземете предвид личните си нужди, но и внимателно да проучите зоната, в която може да бъде нанасян, тъй като част от околочните продукти се нанасят само под очите, а други могат да бъдат нанасяни близо до клепачите и върху целия горния клепач. 

Напомняме, че за прекрасна кожа е нужно постоянство и много усилия, а с тези прости съвети ще придобиете нужната увереност и ще подобрите значително качеството й.

Открий още грим съвети и новини от света на NL BEАUTY

ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Открий Още

Пазарувай Подбрани за Теб Любими Грим Продукти