БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Всичко, което трябва да знаете за естествения и ежедневен грим

Всичко, което трябва да знаете за естествения и ежедневен грим

Скъпи, NLBeauties

Добре знаем, колко много от Вас са влюбени в естествения грим и желаят да постигнат нежна и ефирна визия през целия ден. Особено днес, когато повечето от Вас работят от вкъщи и искат да изглеждат прекрасно без никакви усилия. Ние разбираме, че често разполагате само с 5-10 минути преди виртуалната среща с екипа в понеделник сутрин, на която искате да изглеждате безупречно, без да личи недоспиването и късното лягане в неделя вечер. 

За наша огромна радост, една от вечните тенденциите е естественият ежедневен грим (No makeup look), който никога не излиза от мода и е особено подходящ за живота ви днес. Тайната сила на ежедневния грим е, че той подсилва чертите ви и прави кожата безупречна без да личи, че имате грим. Тенденцията за грим без грим“effortless looks”, обаче, понякога може да коства доста усилия. Днес сме събрали на едно място основните стъпки по пътя към неустоим естествен и ежедневен грим:

Бъдете уверени в кожата си

Първата стъпка от създаването на всяка прекрасна грим визия е здравата и прекрасна кожа, а изборът на естествен грим цели да подчертае вашите красиви черти, а не да прикрие несъвършенствата. Ежедневният грим е почти прозрачен воал, който разкрива свежестта на кожата ви, но често не успява да прикрие съвсем неприятните несъвършенства. Поради тази причина правилната грижа подготвя кожата ви по най-добрия начин за грима. За максимален ефект не забравяйте да хидратирате кожата си редовно и да ексфолирате веднъж седмично, това подпомага възвръщането на свежестта и естествения ви блясък.

Заблестете с лека хидратираща основа за лице

За най-добър ефект и пресъздаване на ежедневен грим (No makeup look) е необходимо да изберете продукти за лице с лека покривност и натурален финиш. На пазара съществуват множество разнообразни продукти вдъхновени от Корейските тенденции, които са създадени за тази визия като BB (Beauty Balm) или CC (Color Correcting) кремове, които имат основното предимство да имат слънцезащитен фактор. Основната разлика между BB (Beauty Balm) или CC (Color Correcting) кремове е текстурата и покривността. BB кремовете най-често са флуиди с леко покритие и хидратиращ завършек, а CC кремовете съдържат пигменти, които се активират при нанасянето им и неутрализират несъвършенствата.

Тайната на всяка естествена визия е коректорът

Ако има един вълшебен продукт за лице, който не бива да пропускате за нищо на света, това е коректорът за зоната под очите. Това е задължителният (must –have) продукт за всяка една от вас, защото само с няколко леки движения можете да промените изцяло лицето си, поставяйки акцента върху очите си. За максимален резултат нанесете малко количество от коректора в зоната под очите и разнесете с леки потупващи движения.

Не забравяйте блясъка върху устните 

Всеки ежедневен грим се нуждае от един универсален и супер хидратиращ продукт за устни, който да бъде непрестанно до вас и да ви напомня да го нанасяте през целия ден, защотото няма нищо по-неприятно от сухи и напукани устни. Натуралните балсами правят устните ви изключително свежи и блестящи, докато хидратиращият филм се грижи за комфорта и усещането. Ние ви препоръчваме да изпробвате новите балсами от NLBeauty™, в които ви гарантираме, че ще се влюбите още от първото нанасяне!

За финал подчертайте очите с “Nude” сенки и спирала

Последният акцент, който ви препоръчваме горещо, само ако разполагате с няколко допълнителни минути или сте готови да жертвате кратко закъснение за прекрасна визия (обещаваме ви, че ще си заслужава) е да поставите лек блясък върху клепачите и да завършите с нанасянето на любимата ви спирала. За блясък на клепачите можете да използвате прахообразни или кремообразни сенки в лек телесен цвят с фини блестящи частици. 

Воала, вече имате естествен грим подходящ за всеки повод само в пет лесни стъпки!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече