БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Каква визия можете да постигнете с различните видове продукти за вежди?

Каква визия можете да постигнете с различните видове продукти за вежди?

Мили NL Beauties,

Един от елементите в грима, който търпи най-голямо развитие през последните години са веждите. Ставаме свидетели на различни тенденции, които ни завладяват и дефинират цели периоди в грима, защото както казват специалистите веждите са рамката на лицето и всяка промяна в тях неизбежно води до промени в целия ни външен вид.

Последната тенденция в грима за вежди са смелите вежди, които ви дават възможност да заложите на естествената форма и да създадете визия без много усилия и само с един продукт. Единственото нещо, което е нужно за да създадете тази визия е да фиксирате добре веждите с прозрачен гел. Тази тенденция е изключително подходяща за дами, които разполагат с гъсти и плътни вежди и не се страхуват да ги подчертаят.  

На пазара съществуват прозрачни гелове за вежди и такива с лек цвят, които да запълнят липсващите участъци и да придадат плътност. Тези продукти са изключително лесни за използване, защото само с едно движение фиксират веждите и придават нужния цвят.  Фиксиращите гелове за вежди с цвят са изключително подходящи за естествена визия при дамите, които имат нужда от известно запълване, но желаят да постигнат естествена визия.

Един от най-популярните продукти си остава молива за вежди, който ви дава възможност да запълните вежди, които имат нужда от дооформяне и придаване на плътност. Молива за вежди се използва за рисуването на фини косъмчета, които да оформят веждите и да създадат добре дефинирана визия. Основното предимство на молива за вежди е че можете да изберете и да надградите визията си от леко запълване до цялостна промяна на формата.

Друг метод на запълване и скулптиране на веждите е използването на сенки за вежди, които нанесени с четка ви дава сходен ефект с този на молива, но значително по-мек и с възможност за блендване в естествени нюанси. Предимството на сетовете със сенки за веждите е че обикновено са в комбинация от няколко нюанса, които ви дават възможност да създадете триизмерна визия с няколко нюанса.

Крема за вежди е сравнително нов продукт, които е изключително лесен за нанасяне и дава плътен и наситен резултат само за няколко секунди. Можем да  сравним текстурата на крема за вежди с очната линия, която е с плътен цвят и текстура.  Огромното удобство на крема за вежди е, че най-често  се предлага заедно със синтетична четка, която ви дава възможност за прецизност, докато едновременно дефинира и подчертава веждите.

За да дефинирате професионално веждите си се нуждаете от коректор, който е неизменна част от грима като ви помага да оформите добре веждите, контурирате и прикриете грешките от нанасянето на основния продукт. Коректорът помага за „отсичането“ на веждите, което ги дефинира и прави визията изключително прецизна и красива. За да подчертаете веждите с коректор е необходимо да изсветлите леко под веждите със синтетична четка и да дооформите веждите си.

Най-забавната част от грима за вежди е, че можете да използвате повече от един продукти и да правите всевъзможни комбинации от продукти и нюанси спрямо търсения ефект.

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече