БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Как да подберете правилно своя хайлайтър?

Как да подберете правилно своя хайлайтър?

Скъпи NLBeauties,

Изключително сме развълнувани, че ще посветим темата си днес на най-любимия ни грим продукт – хайлайтърът!

Въпреки, че хайлайтърът навлезе на пазара сравнително скоро, то днес не можем да си представим съвършената грим визия без лекия воал от нежен и ефирен блясък. Озаряващите продукти имат голямо приложение и могат да бъдат използвани почти навсякъде, където ни достига въображението.

Независимо, че основния принцип при използването на хайлайтър е да използваме светлината, за да подчертаем и оптически уголемим любимите ни зони по лицето, правилното нанасяне и постигането на неустоима визия с продукта изисква техника и умело разбиране на видовете хайлайтъри на пазара. След като сте избрали визията, която искате да постигнете, е необходимо да разберете повече за текстурите и тяхното приложение.
За целта ще споделим с вас професионалните тайни и трикове за избиране на подходящ блясък за вашия грим.

Озаряваща и хидратираща база

За тези от вас, които търсят лек и озарен външен вид без видим блясък, но с усещане за свежест и ефект „dewy skin“ препоръчваме малко по-нестандартен продукт. На пазара съществуват хидратираща бази за лице с леки блестящи пигменти, които се нанасят под основния грим. Това създава лек и почти незабележим блясък с изключителен озаряващ финиш.

Ако нямате такъв продукт, не се безпокойте, тъй като лесно може да го създадете вкъщи, само трябва да смесите базата за грим с малко от вашия прахообразен хайлатър и за секунди ще получите същия ефект.

Прахообразен хайлатър

Прахообразният пресован хайлайтър е един от най-популярните продукти във формула, която е супер лесна за нанасяне и дава моментален WOW ефект. Прахообразният продукт се нанася след фон дьо тена и позволява да бъде надграждан от изключително леко и ефирно покритие до бляскава и зашеметяваща визия.

От NL Beauty създадохме за вас продукт, който да отговаря на нашите най-високи очаквания за съвършения хайлайтър, а повече информация за уникалния „Sun-kissed highlighter“ можете да намерите тук. 

Кремообразен хайлайтър

Кремообразният хайлайтър е широко използван от професионалистите и може да бъде намерен във формата на стик или крем. Кремообразните продукти се нанасят с пръсти веднага след фон дьо тена за постигане на добре дефиниран блясък. При този тип продукти е важно да се работи бързо и да бъдете изключително внимателни с текстурите на другите продукти, тъй като различните видове кремообразни и прахообразни се смесват по-трудно и с повече усилия. Правилният ред, по който трябва да нанасяте продуктите е първо кремообразните, а след това пудри и прахообразни текстури.

Течен хайлайтър

При течния хайлатър важат същите правила както при кремообразните, но основната разлика е че изискват много добро блендване заради високото си съдържание на пигменти. С течен хайлатър можете лесно да постигнете WOW ефект и изключително блестяща визия с наситен и забележим блясък. Най-лесно можете да нанесете течния хайлайтър със синтетична четка или бюти блендър.

Горещо ви препоръчваме смело да изпробвате различните видове текстури, а ако едва сега стартирате с този тип продукт да заложите на прахообразните хайлайтъри, тъй като се нанасят значително по-лесно.

Не забравяйте да експериментирате и да не се страхувате от блясъка, защото всеки ден е подходящ за хайлайтър!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече