БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Кои са основните продукти, които да не пропускате в грижата за кожата?

Кои са основните продукти, които да не пропускате в грижата за кожата?

Скъпи NLBeauties,

Ние от NL Beauty™ знаем, че избирането на правилната грижа за кожата винаги звучи като огромна загадка и често попадате в ситуация с огромен брой продукти, които сякаш не са подходящи за вас.

Искате да избере правилните продукти, но разнообразието на пазара често може да ви обърка. Днес ще разгледаме задължителните “must-have” продукти, които всяка една от вас трябва да има и са страхотна инвестиция във външния ви вид.

Околоочен крем

Да, правилно разбрахте, на първо място поставяме околоочната грижа, въпреки, че добре знаем колко малко хора използват редовно крем за зоната около очите. Грижата там често се подценява, но кожата около очите ви е изложена на най-голям риск и признаците на стареене често се проявят първо там, защото кожата в околоочната зона е изключително нежна и тънка, а в ежедневието си мигаме по стотици пъти и правим мимики, които формират мимическите линии. За да запазите младия и свеж вид на кожата си ви съветваме да започнете с околоочен крем, веднага щом забележите признаци на стареене като подпухване, сухи линии или кръгове под очите.

Ежедневен и нощна грижа

Кремовете, които използвате за лицето си ви помагат да се преборите със свободните радикали, с които се сблъсквате през деня и подпомагат възстановяването на кожата през нощта. Поради тази причина е важно да имате комплексна грижа за кожата ви, подбрана спрямо вашите собствени нужди. В най-добрия случай е необходимо да имате два различни крема за през деня и вечерта, тъй като през деня е препоръчително да използвате хидратиращ крем със защита срещу слънчевите лъчи и свободните радикали, а вечерта грижа която да подпомага възстановителния процес в кожата и да насища кожата ви с полезни съставки и хидратация.


Почистващи продукти

Съвършената кожа се постига с много грижа и внимание, а за да се радвате на чиста и сияйна кожа е важно да почиствате и ексфолирате кожата си редовно. Ключова стъпка от разкрасителния ритуал е премахването на всички остатъци от грима и замърсявания от външната среда. Спрямо типа кожа можете да изберете най-комфортния за вас продукт за почистване като мицеларна вода, почистващо мляко или измиващ гел или пяна. Всеки един от тези продукти има своите предимства и недостатъци, но ключов фактор в избора трябва да бъде типа на вашата кожата и личните ви предпочитания.

Ексфолирайте кожата си два пъти седмично

Въпреки, че ексфолирането на кожата е част от почистването й, то е допълнителна стъпка, която служи за премахването на мъртвите клетки от най-горния слой на кожата. Редовното ексфолиране почиства в дълбочина и предотвратява често срещаните несъвършенства на кожата, до които води запушването на порите.  Ексофолирането поне веднъж седмично подпомага обновяването на кожата и изглаждането на текстурата й, както и спомага за по-добрата пропускливост на кожата към активни съставки на основната грижа.

 
Използването на тези основни стъпки ви гарантира подобряване на кожата само за няколко месеца, а за тези от вас, които искат по-пълноценна грижа за кожата могат да използват продуктите като основа над която можете да надграждате и да добавяте още продукти и стъпки спрямо собствените ви предпочитания!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече