БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1

4 от най - честите митове за грима: ЧАСТ 1

Мили, NLBeauties

Всяка от вас се е сблъсквала с множество твърдения и информация онлайн, която вместо да ви помага в избора на подходящи продукти, може да ви обърка и затрудни. Често чувате множество митове, за които нямате потвърждение дали си верни или не, но те някак си повлияват навиците и рутината ви. В тази статия ще разгледаме четири от най-популярните митове и легенди, които всяка една от вас е чувала и се е питала дали наистина е така. 

1. Трикът за вземане на повече продукт с четката на спиралата

Първият мит, който е довел до най-голям разход за последователите си е свързан с нанасянето на спирала. На всяка дама се е случвало преди да нанесе спиралата да вкара горната част с четката няколко пъти в тубичката, за да съберете повече продукт или да премахнете насъбралите се власинки. Това е абсолютен мит, който освен че не дава нужния резултат, това намалява живота на вашата спирала тъй като вие вкарвате значително повече въздух, който изсушава черния туш вътре. 

2. “Можете да почиствате по-рядко четките си за грим ако ги ползвате само вие”

Въпреки че звучи като перфектно оправдание и на нас много ни се искаше това да е вярно, това твърдение е тотален мит, тъй като независимо че само един човек ползва четките за грим, те събират мъртви клетки, влага и останал продукт. Това води до развитието на бактерии, които могат да имат негативен ефект за вас и за здравето ви. Затова ви съветваме да измивате добре четките си поне веднъж седмично, защото няма нищо по ефикасно за съвършен грим от чистите четки. 

3. “Трябва да избягвате продукти със силикон, защото той запушва порите ви”

Това е един от любимите ни митове, които нямаме търпение да разбием на пух и прах, тъй като съществуват множество продукти със силикон на пазара. На първо място не е възможно силикона да запуши порите, защото силикона е съвкупност от големи структури, които не могат да влизат и да запушват порите ви. Също така силиконовата бариера пропуска  въздуха и водата, така че да не задушава кожата ви.  

4. “Изберете правилния фон дьо тен за вас като го изпробвате на ръката си”

Въпреки, че този мит изглежда като практична идея, той може да създаде доста разходи за вас, защото кожата на ръката винаги е по-различна от кожата на лицето ви. Вътрешната част на китката винаги е по-светла, а външната винаги е значително по-тъмна заради честото излагане на пряка слънчева светлина. Най-доброто място за тестване на фон дьо тен е шията. За целта нанесете избрания фон дьо тен върху челюстта и проверете дали се слива с цвета на шията ви и ако това е така, то това е вашият цвят!

Очакваме вашите коментари за чести митове за грима, които могат да се окажат неверни и подвеждащи. Надяваме се, че статията ще ви помогне да съхраните грима си и да изберете правилните продукти за вас! 

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече