БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Подобрете външния си вид с три съставки, които със сигурност имате в дома си

Подобрете външния си вид с три съставки, които със сигурност имате в дома си

Подобрете външния си вид с три съставки, които със сигурност имате в дома си

Скъпи, NLBeauties, 

Дългото време, което прекарваме вкъщи през последните месеци ни дава възможност да се развихрим и да експериментираме с натурални съставки и домашни маски. Днес ще Ви разкрием за тайните предимства на няколко съставки, които всяка една от Вас има в дома си. Съставки, които могат да бъдат изключително полезни за общото здравословно състояние и за качеството на кожата Ви. А за финал сме Ви приготвили любимата ни и супер лесна домашна маска само с трите съставки.

Зелен чай 

Знаем колко много обичате кафето, но често докато прекарвате целия ден вкъщи може да прекалите с количеството, а перфектният заместител е именно - зеленият чай. Той може напълно да замести кафето, тъй като има ободряващото действие и ниски нива на кофеин. Редовната употреба на зелен чай допринася за борбата със свободните радикали, които навлизат в тялото Ви и водят до стареене на клетките. Зеленият чай може да бъде използван в множество домашни маски и да има благоприятно действие за кожата Ви благодарение на  антиоксидантното си действие. Също така той предотвратява прекаленото омазняване и избистря тена, а антибактериалното му действие и се бори активно с проблемната кожа. 

Мед 

Медът е дар от природата, който има изключителни ползи както за здравето, така и за кожата Ви. Честата употреба на мед води до подобряване на общото състояние на организма и подсилва имунната Ви система. Той спомага за бързото възстановяване на проблемната и чувствителна кожа като предотвратява възпалителните процеси в нея. Медът има супер хидратиращо действие, а през зимата редовната употреба на маска с мед ще ви помогне да се преборите със сухите участъци по лицето и тялото Ви. Допълнително предимство на меда е че той има и антицелулитен ефект върху проблемните зони по тялото. 

Какао 

Какаото е една от любимата ни съставка в множество шоколадови изкушения, но освен сладката си страна какаото крие множество ползи за кожата и тялото Ви. Какаото е богат източник на витамини, минерали и антиоксиданти, а в допълнение какаото повишава нивата на серотонин в организма Ви. Това от своя страна допринася за настроението Ви като намалява нивата на стрес и подобрява съня Ви. В грижата за кожата какаото е широко използвана съставка, която подпомага възстановяването на клетките, аизкл домашните маски с какао успокояват кожата, правейки я гладка и хидратирана. 

Освен индивидуалните предимства на всяка една от съставките, те работят много добре заедно. Затова ще Ви разкажем как лесно и бързо може да се сдобиете с домашно направена маска, която почиства и хидратира кожата. За целта са Ви необходими само трите ключови съставки (зелен чай, мед и какао) и около 15 свободни минути, които да посветите само на себе си. 

  • Направете любимия си зелен чай по най-предпочитания за Вас начин. Ние препоръчваме да се сдобиете с чист зелен чай, който да запарите за около 5 минути в гореща вода. За маската си необходими само изцедените листата, а напитката може да запазите за релаксация докато сте с маската.

  • Смесвате зелените листа с 1 с.л. мед и 2 с.л. какао като разбърквате добре.

  • Получената смес нанасяте нежно на лицето и шията и оставяте за няколко минути докато изпиете чая си.

  • Изплаквате добре и се наслаждавате на гладка и хидратирата кожа.

Маската може да се използва веднъж седмично по всяко време на деня! 

Очакваме да споделите с нас Вашите тайни съставки или домашните маски за лице!

Открий още грим съвети и новини от света на NL BEАUTY

ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Открий Още

Пазарувай Подбрани за Теб Любими Грим Продукти