БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

5 стъпки за визуално по-плътни, големи и сочни устни!

5 стъпки за визуално по-плътни, големи и сочни устни!

5 стъпки за визуално по-плътни, големи и сочни устни!

Кое е нещото, което винаги е актуално и никога не излиза от мода?.....Разбира се, сочните и привлекателни устни са крайната цел „the ultimate goal“ на всяка дама.

Устните са най-женствената и любима част от лицето ни и често искаме да експериментираме с тях като ги правим по-плътни, по-обемни и завладяващи. Съществуват много методи за уголемяване и контуриране на устните, но днес ще разгледаме силата на грима, която без усилия и игли може да ни даде мечтаната визия.

За целта можем да се доверим на мнението на нашите експерти и да използваме няколко лесни трика: 

1. Подхранете устните с маска или хидратиращ балсам

Специална за вас разработихме супер хидратиращ балсам за устни с неустоима топяща се текстура. Вижте повече  ТУК.


Подхранените устни винаги изглеждат по-плътни и озарени. Хидратацията е ключов елемент от грижата за кожата, която дава моментален ефект. Ако желаете да имате сочни устни започнете с правилната грижа и ефектът няма да закъснее. За бързо действие използвайте продукти с хиалуронова киселина, които моментално се абсорбират от кожата, правейки я по-плътна и гладка. 

2. Омбре визията прави устните ни оптически по-големи 

Въпреки, че омбре визията често изглежда изключително трудна задача, можете да я постигнете с помощта на любимото ви “Nude” червило и молив за устни. Първата стъпка за омбре визия е да изберете молив за устни, който е няколко нюанса по-тъмен от цвета на кожата ви. С него внимателно очертавате контура на устните си с тънка или дебела линия (в зависимост от ефекта, който търсите). Следва да изберете червило с естествен цвят, който да е с един тон по-светъл от молива за устни. Нанасяте червилото в центъра на устните като леко смесвате двете текстури, докато получите нежно преливащ се ефект.

3. Подсилете ефекта на гланца за устни

4. Контурирането на устните подчертава формата им

Използването на коректор може изцяло да промени облика на вашите устни. С помощта на коректор и контурираща пудра можете да си „поиграем“ със светлината и сенките и да създадем добра основа за вашето червило. За да създадем оптически по-големи устни, е необходимо да използвате прахообразен контуриращ продукт, който нанасяте под основата (центъра) на долната устна. Допълнително „отсичате“ контура на устните си с подходящ коректор, това акцентира и подчертава цвета, който сте избрали. Ако желаете видимо да уголемите горната част може да нанесете хайлайтър на върха на горната ни устна и да създадете изключително професионален завършек.

5. Как да създадете триизмерна визия само с коректор и червило
За целта използвайте любимото си „Nude“ червило, но обогатете визията си с помощта на коректор. След като нанесете червило, нанесете коректор в центъра на устните си с внимателни движения. За по-добър ефект можете да го бленднете с четка, но ако нямате подходяща може просто леко да докоснете устните си една в друга и да направите изключително ефектна естествена визия.

Очакваме с нетърпение снимки на вашите преобразени устни, а най-добрите сред тях ще споделим в инстаграм профила на #nlbeauty.bg! 

Тагвайте ни във вашите NL Beauty визии за шанс да бъдете включени в #NLFRIDAYS

Открий още грим съвети и новини от света на NL BEАUTY

ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Открий Още

Пазарувай Подбрани за Теб Любими Грим Продукти