БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Кои са тенденциите в грима за 2021 година?

Кои са тенденциите в грима за 2021 година?

Здравейте, скъпи NLBeauties

Въпреки молбите ни за скучна и предвидима 2021, времето в което живеем се оказа още по-щуро и пълно с изненади. 2021 е година към която всички ние имаме много очаквания за ново начало и възвръщане към нормалния ни начин на живот. Но все пак водещото за годината ще бъде времето прекарано с най-близките хора, топлите приятелски емоции и смелите цели за ново начало. Ситуацията в която живеем, повлиява значително начина на общуване с другите и на изразяване на себе си, което неизбежно води до промени във водещите грим тенденциите. 

Днес ще разгледаме основните грим тенденции за 2021 и ще ви дадем кратки съвети за постигането им. Тази година грим тенденциите могат да се опишат като смели и уверени, а ярките цветове преобладават.

Свежа и хидратиранa кожа „Dewy skin“

Свежата и хидратирана кожа пак е една от водещите тенденции, особено днес, когато всяка една от вас прекарва значително време вкъщи. Дългото стоенето на затворено и излагането на сух и топъл въздух неизбежно води до дехидратация и редица дами имат значително по-суха кожа от преди. За да изглеждате естествено е необходимо да заложите на моментални подхранващи серуми и активна грижа за кожата. За лицето си можете да изберете леките и хидратиращи текстури на фон дьо тена, които ще подпомогнат търсения ефект. 

Смели вежди 

Изключително сме щастливи, че тази година естествените и смели вежди са супер модерни, а ние сме вдъхновени от натуралните тонове и свободата при подчертаването им.

Естествените вежди се постигат със съвсем малко запълване с молив, целящо да запази формата на веждите ви, а не да я промени изцяло. За пресъздаване на този ефект е необходимо да фиксирате добре с прозрачен гел за вежди.

Монохроматична визия

Използването на една гама цветове за цялото лице е винаги предпочитан похват за ежедневен грим, но днес е силно застъпена тенденция. Само с една палитра с цветове в една гама можете да контурирате лицето, очите и да изберете сходен нюанс за устните. Това дава пълна завършеност и свежест на визията и изглежда изключително нежно и красиво. 

Нежни и сочни ‘Nude’ устни 

Естествените устни обвити в блясък са една от водещите тенденции тази година. Няма нищо по-красиво от естествения цвят на устните ви подчертан с молив и балсам за устни. Един от най-търсените ефекти е изключително лесен за постигане. За целта използвайте любимия ви балсам за устни, а за да засилите ефекта можете да очертаете устните с молив за устни и да бленднете добре с балсама. 

Смели очи 

За разлика от устните, при очите виждаме силно застъпване на ярките и смели цветове, които ви дават възможността да развихрите въображението си и да изразите себе си по най-добрия възможен начин. За да пресъздадете тази тенденция можете да заложите на ярки сенки или очна линия и да ги разнесете смело по клепача в геометрични форми.

Очакваме да ни разкажете за вашата любима грим тенденция!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече