БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Ултра дълготрайните течни матови червила от NL Beauty™ - защо трябва да ги имате!

Ултра дълготрайните течни матови червила от NL Beauty™ - защо трябва да ги имате!

Скъпи, NLBeauties

Щастливи сме колко много от вас се доверяват на продуктите на NL Beauty™ и са влюбени в тайното ни оръжие за красиви устни - ултра дълготрайните течни матови червила! Поради големия интерес и въпросите, които отправяте към нас, решихме да подготвим статия, в която да ви разкажем какво прави червилата ни толкова пристрастяващи и защо са неизменен елемент от всяка визия. 

Впечатляващо дълготрайни

Всички продукти на NL Beauty™ минават през редица тестове, за да може да получите най-доброто съотношение на цена и качество. Това, което прави червилата на NL Beauty™ уникални е супер дълготрайната формула, която ви дава увереността да имате перфектни устни през целия ден без опасност от разливане или събиране на продукта. Течните матови червила са изключително издръжливи при хранене и не изискват постоянно освежаване на грима.фулфилмънт център

Лесна за разнасяне мека текстура

Създадохме кремообразна текстура, която да прави нанасянето на продукта удобно и неповторимо преживяване, а за да очертаете устните съвършено имате на разположение удобен апликатор, с който нанасянето е лесно като детска игра. Меката и кадифена текстура дава изключителен комфорт на устните ви и дава желаната визия само за няколко секунди. 

Супер матиращ ефект без усещане за сухота

Матовите устни безспорно са част от последните грим тенденции и често са любимият ви избор за всеки повод. Изключително красивият матов завършек създава усещане за професионален грим и ви дава възможност да получите завършена визия само с червило. Тайната на дълготрайните матови червила е невероятната текстура, която ви дарява с матов финиш, но без да изсушава устните ви. Червилата на NL Beauty™ осигуряват нужната грижа и комфорт, така че веднага след нанасяне да имате съвършени устни без опасност от сухота.

 Разнообразие от цветове, които се смесват съвършено добре

Дълготрайното червило се предлага в 12 цвята, които дават възможност на всяка дама да открие съвършения нюанс за нея, а също така и да експериментира и създава уникални визии за всеки повод. Най-голямото предимство на цветовете е, че те работят страхотно заедно и се блендват съвършено, така че да получите мечтания омбре ефект. Можете смело да смесвате любимите си нюанси, за да създавате уникални визии, а ние ще споделим с вас любимата ни комбинация. За наситени триизмерни устни използвайте нюанса „DIRTY SECRETS“ за да очертаете контура на вашите устни, а в основата нанесете нюанс „CHOCOLATE MILK“. Нежно допрете устни и ще се сдобиете с уникален цвят, която нежно ще отразява прекрасните нюанси от двете червила.

Съставки 

Не на последно място са съставките, подбрани с изключителна грижа към вас. Течните червила на NL Beauty™ са без алергени, глутен и ГМО, така че да са подходящи за всяка една от вас. Формулата е обогатена с какаово масло, за да подхрани кожата ви и да направи устните ви неустоими за любимия човек. 

Споделете с нас коя е любимата ви комбинация с дълготрайните течни матови червила на NL Beauty™!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече