БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

Как да изберем най-добрия балсам за устни?

Как да изберем най-добрия балсам за устни?

Как да изберем най-добрия балсам за устни?

Балсамът за устни е един от най-любимите ни продукти, без които нито една дама (а и не само) не може!

Въпреки че балсамът е един от най-универсалните продукти в грижата за устни, избирането на правилния продукт за Вас може да изисква време и няколко неуспешни опита. За да предотвратим това, подготвихме за вас статия, която да Ви помогне в избора на съвършения балсам за устни. В нея ще разгледаме заедно всички елементи, които трябва да вземете предвид преди да изберете своя балсам за устни. 

Защо е важно да проверите съставките?

Основата полза на балсама за устни е незабавната хидратация, която дарява устните Ви с нужната мекота и блясък. За да има максимален ефект, обаче, трябва да изберете продукт, който да съдържа качествени и щадящи съставки както за Вас, така и за околната среда. 

На първо място нашите експерти препоръчват да избягвате продукти, които съдържат вазелин, защото, както знаете, той се добива от нефт. Преработването на нефта може да е свързано с използването на токсични вещества, които могат да попаднат в продукта или да навредят на околната среда. И въпреки, че създава защитен филм около кожата, вазелина може да попречи на естествения обмен на веществата, което да доведе до запушване на пори или задържане на вредни елементи върху устните Ви. Една от най-добрите еко алтернативи на вазелина е пчелният восък, който хидратира в дълбочина и създава защитна бариера върху устните Ви без излишни токсични съставки. 

Ние от NL Beauty вярваме в качествените съставки, подбрани с изключителна грижа за Вас. Това ни вдъхнови да създадем своя линия балсами за устни EXOTIC LIPS с изцяло натурални съставки и без добавени парабени, глутен, сулфати и ГМО! За нас е важна формулата и метода на производство, затова заложихме на изцяло Cruelty Free технология, а вместо вазелин използваме чист пчелен восък. 
Можете да разберете повече за балсамът ни тук.

Текстура и финиш за мултифункционален ефект

Избирайки балсам за устни, Вие избирате много повече от хидратация, защото в забързаното ежедневие е добре да имате мултифункционален продукт, който да работи както самостоятелно така и в комбинация с разнообразни текстури и продукти. Препоръчваме Ви да търсите текстури, които да се абсорбират бързо, защото това ще спомогне за лесното взаимодействие с любимите Ви матови червила. Балсамите за устни с матов финиш нежно хидратират устните Ви, без да оставят излишен лепкав слой, който да създава неприятно усещане за Вас и половинката Ви. Това ги прави и изключително подходящи за мъжете, които търсят незабавна хидратация без допълнителен блясък.

Ароматът и опаковката правят нанасянето изключително преживяване 

Всяка дама е уникална и има своите предпочитания за съвършения балсам за устни, а някои от тях включват никакъв, много дискретен или взривяващ цветен и екзотичен аромат. Знаем, че Вие обожавате прекрасните и екзотични аромати затова сме Ви подготвили красиви пътешествия до любимите Ви екзотични дестинации с ароматите ни: кокос, манго, праскова и ягода. Но не на последно място е дизайнът на опаковката, когато сме изложени на рискове от околната среда и една от основните препоръки е да избягваме да докосваме лицето си. Затова препоръчваме да изберете балсам за устни под формата на стик (червило) вместо балсам за устни в опаковка, която предполага нанасяне с пръсти. Използвайки стик, вие можете да се наслаждавате на своя любим балсам за устни през целия ден и без притеснения. 

А Вие опитахте ли новите балсами от NL BeautyTM? Ако вече сте се докоснали да екзотичното преживяване, Ви молим да споделите в коментарите кое най-много Ви допада в него!

Открий още грим съвети и новини от света на NL BEАUTY

ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ
ВИЖ ВСИЧКИ СТАТИИ

Открий Още

Пазарувай Подбрани за Теб Любими Грим Продукти