БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

3 от най-любимите ни домашни маски за лице

3 от най-любимите ни домашни маски за лице

Скъпи NL Beauties,
Вярваме, че всички вие безкрайно много обожавате козметиката за лице и обичате да експериментирате с различни продукти и маски за лице, а понякога сте в настроение да забъркате собствена домашна маска с продуктите, които имате на разположение в хладилника си.

Днес ще ви представим три от най-любимите ни супер лесни домашни маски, които дават бързи и сигурни резултати и можете да направите за две минути в дома си.

1. Почистваща и омекотяваща маска

Първата маска, която ще ви представим e с почистващо действие. Маската се приготвя само с две съставки лимон и мед, които работят в страхотна синергия заедно. Лимонената киселина съдържа алфа и бета-хидрокси киселини (AHAs и BHAs), който ексфолират кожата премахвайки мъртви клетки и освежават тена й, а меда подхранва и успокоява кожата.

За да приготвите маската е необходимо да смесите изстискания сок от половин лимон с 2 с.л. мед.
След това нанесете по цялото лице като избягвате зоната около очите, оставете маската да подейства за 5-10 минути и измийте добре.

Маската може да бъде нанасяна веднъж седмично, но не забравяйте на следващия ден да използвате слънцезащитен фактор.

2. Успокояваща маска с авокадо

След почистване или след интензивно излагане на вредни фактори или при наличие на лека чувствителност, кожата се нуждае от успокояваща и подхранваща маска, която да подпомогне възстановителния процес в нея.

Нужните ви съставки за любимата ни успокояваща маска с авокадо маска са авокадо, мед и куркума. Трите съставки имат антибактериално и успокояващо действие, което преобразява кожата само за няколко минути.

За да приготвите маската е необходимо да смесите четвърт авокадо с 1 с.л мед и 1 ч.л куркума на прах. Разбъркайте докато се получи хомогенна смес и нанесете равномерно по лицето. Оставете да подейства за 10 минути и измийте добре. Маската може да бъде нанасяне два пъти седмично.

3.  Лятна успокояваща маска

Всички обичаме дългите дни на плажа и страхотния летен загар, но след всяка почивка кожата ви може да бъде леко дехидратирана и чувствителна. Затова сме ви подготвили супер лека и освежаваща маска с охлаждащ и успокояващ ефект, която ще възстанови кожата ви. Основните съставки са алое вера и краставица.

За да приготвите маската е необходимо да смесите в блендера ¼ краставица и ¼  от вътрешността на едно листо алое вера  (ако нямате растение можете да използвате гел от алое вера).  За максимална ефект можете да оставите сместа да се охлади в хладилника за тридесет минути и след това да нанесете върху лицето с ръце или четка за маска. Можете да оставите маската за 20 минути докато релаксирате.

Споделете с нас вашите любими домашни маски, които са лесни за приготвяне и  дават изключителни резултати.

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече