БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

4 Съвета за незабравима „SUN-KISSED“ визия

4 Съвета за незабравима „SUN-KISSED“ визия

Обожаваме и четирите сезона, но това не означава, че трябва да се наслаждаваме на слънчев загар само през два от тях.
Вдъхновени от концепцията за “Sun-kissed” ефект през цялата година, ние от NL Beauty™ работихме дълго, за да създадем за вас най-добрата комбинация от продукти, които да ви осигурят сияйна и блестяща визия.

“Sun-kissed” усещането ви препраща на любимото място за лятна почивка и чрез нея пресъздавате солените вечери, в които кожата е потъмняла, свежа и хидратирана с блестящ завършек.

Днес ще ви разкрием тайните на специалистите ни за “sun-kissed” грим без усилия с нашита 4 съвета за постигане на блестяща и здравословна визия през цялата година.

1. Подгответе кожата си с нужната хидратация

Първата стъпка за постигането на сияйна и целуната от слънцето визия е подготвянето на кожата за грима с подходяща грижа от хидратиращи продукти. Можете да използвате богат хидратиращ крем или маска, които да подхранят кожата и да запълнят сухите участъци, правейки кожата на лицето ви свежа и сияйна.

2.  Създайте перфектна основа 

Неизменна част от визията е изграждане на перфектна основа за лице, която се постига с хидратиращ фон дьо тен с леко покритие, който да изглади и прикрие несъвършенствата, но да запази естествените цветове и свежия вид на кожата ви. Допълнително можете да добавите лек хидратиращ коректор в зоната под очите, за да подчертаете погледа си и леко да контурирате.

 3. Използвайте любимата си бронзираща пудра

Ключов елемент от ”sun-kissed” визията е постигането на естествен бронзов загар. За целта е необходимо да изберете бронзираща пудра с няколко нюанса по-тъмна от кожата на лицето ви. Тя ще подчертае нежно скулите ви с фееричен воал от блясък и топлина. Бронзиращата пудра се нанася във формата “3” от двете страни на лицето с широка четка за пудра. Само след няколко движения от двете страни на лицето си и може да се наслаждавате на перфектен слънчев загар.

Ние от NL Beauty вярваме в магическата сила на бронзиращата пудра и затова създадохме за вас бронзираща пудра “Sun-kissed bronzing powder” в два цвята, сред които всяка от вас може да намери своя нюанс. Фините блестящи частици придават естествен тен и целуната от слънцето визия, а леката и кадифена текстура дарява кожата с топъл и здравословен слънчев загар.

Повече информация за новата ни бронзираща пудра можете да прочетете тук.

 
4. Подарете на кожата си още блясък 

Всеки “sun-kissed” грим се нуждае от допълнителен блясък, а за да завършите визията по възможно най-блестящия начин е необходимо да добавите хайлайтър над скулите и основата на устните, във вътрешната част на очите или където пожелаете. Хайлайтърът придава неустоим блясък и перфектен свеж финиш на всяка една визия.

А за неустоими резултати можете да се спрете на най-новият “Sun-kissed” хайлайтър, който изглажда кожата ви и отразява светливата с нежните си перлени пигменти. С лекото покритие вие създавате ефирна визия подходяща за всеки ден, а хайлайтърът озарява кожата ви с триизмерния си блясък.

Очакваме вашите снимките на любимата ви  „Sun-kissed“ визия!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече