БЕЗПЛАТНА доставка на поръчки над 60 лв

14 дни право на връщане

100,000 + доволни клиенти

Разработени в България

Количка

Количката е празна

Но не за дълго!

Разгледай популярни продукти тук:

5 тайни, с които кожата на тялото ви да бъде готова за лятото

5 тайни, с които кожата на тялото ви да бъде готова за лятото

Скъпи NLBeauties,

Готови ли сте с перфектното лятно тяло тази година? Или все още търсите мотивация да започнете с офанзивата и да достигнете мечтаните резултати.

Забелязали сме, че мотивацията винаги е най-силна две седмици преди лятната почивка, когато искате да постигнете бързи резултати с цената на много усиля и стрес.

Днес ще ви разкрием още от нашите тайни за перфектно „beach body“ като за целта сме ви подготвили няколко лесни съветa, които ще ви помогнат да подобрите значително тялото си без много усилия.

 Ексфолирайте редовно кожата по цялото си тялото

Горещо ви препоръчваме механичните пилинги за тяло, които нежно ексфолират кожата ви, а маслата в тях я оставят подхранена и сияеща. Редовното ексфолиране поне месец преди почивката ще тонизира кожата ви, ще премахне мъртвите клетки и ще изглади неравномерните участъци. Ако има зони, които се нуждаят от по-силен пилинг ефект можете да заложите на продукти с ретинол, които ще изгладят по-видимо кожата и ще намалят видимостта на пигментните петна. Важно е да знаете, че когато използвате химичен пилинг е задължително да бъде направен максимално дълго преди лятната почивка и да избягвате излагането на слънчева светлина няколко дни след нанасянето му.

Изберете активна грижа от хидратиращи и стягащи продукти

След ексфолирането на кожата е важно да изберете хидратираща и стягаща грижа, която да подпомогне оформянето на желаните зони и да тонизира кожата ви. Стягащите продукти се поборя с мастните образувания  и подобряват еластичността на кожата ви. Ако търсите такъв ефект, ви препоръчваме да изпробвате стягащият лосион за тяло на NL Beauty™от линията “SKIN LOVER”. Лосионът предлага глобална грижа, която трансформира кожата и подобрява проблемните зони.

Активните съставки изглаждат тялото, хидратират кожата в дълбочина и възвръщат свежия и стегнат вид на кожата по тялото ви като значително намалява излишните мастни образувания.

Повече информация за стягащия лосион, можете да откриете тук.


Спрете вредната храна и се движете активно поне месец преди почивката

Спирането на захарта и преработените храни „junk food“ ви помага да изчистите тялото си от излишните мазнини и намалява мастните образувания и целулита. Ако все пак това се оказва трудна задача е достатъчно да намалите възможно най-много захарта, като по този начин също ще забележите ефект. Освен храната, движението подпомага стягането и оформянето на тялото ви, така че ви съветваме да се движите максимално и да използвате всяка свободна минута за разхода или спорт. Препоръчваме ви да правите поне 10 000 крачки всеки ден, а комбинацията от разходки и спорт ще допринесе за перфектното ви лятно тяло.

Заложете на активни съставки в борбата с целулита

Ако желаете да се преборите с целулита и да го премахнете ви съветваме да добавите и активна грижа, която да подпомогне борбата с този тип несъвършенства. Ние от NL Beauty™ създадохме за вас мощен и извайващ антицелулитен лосион за тяло, който ще изглади и ремоделира фигурата с действието на три активни съставки. Антицелулитният лосион от линията “SKIN LOVER” се бори с целулита като изглажда и възстановява най-горния слой на кожата, подхранва и я прави по-еластична, а Азиатска Цинтела в лосиона  оформя и изглажда проблемните зони.

Повече информация за антицелулитния лосион, можете да откриете тук.

Пиете поне 2 литра чиста вода всеки ден

Пиенето на вода подобрява всички процеси в тялото, но най-бързите и видими ефекти се забелязват по кожата ви. Липсата на достатъчно вода в ежедневието ни води да задържане на течности в тялото ви, което може да достигне до няколко литра и да създаде дискомфорт и усещане за подпухналост и подуване. Освен, че кожата изглежда свежа, сияйна и хидратирана, вие ще се чувствате все по-добре физически. Допълнителен ефект от редовното пиене на вода е значителното намаляване на задържането на вода в тялото.

Очакваме да споделите с нас вашите невероятни резултати и снимки от плажа!

Прочети също

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Как да постигнем бърз и дълготраен тен без да увреждаме кожата си?

Лятото е вече тук и с него всички търсим онзи съвършен шоколадов тен, без да е необходимо да прекарваме дълго време под слънцето или в солариума. Опасно ли е обаче хващането...

Прочети повече
[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

[-25%] САМО ТОЗИ МЕСЕЦ: Открий ни във ВСИЧКИ 100+ магазини на Lilly Drogerie

Новата колекция - дълготрайни моливи за устни и полуматови стик червила - е вече по-близо отвсякога!Щастливи сме да споделим, че през целия месец февруари можете да ни откриете във всички...

Прочети повече